Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó tanfolyam
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2021.02.05.
Táplálkozás-Beállítás™: átfogó, összefoglaló Hormonális Fórumest
KÜLÖNLEGES SZEMINÁRIUMI PROGRAMCSOMAG
Csirkés curry, basmati rizzsel és fermentált zöldséggel
Mai receptünk egy fűszeres, gyömbéres kókusztejes csirkés curry, basmati rizzsel, friss korianderrel és Müller Ildi fermentált zöldségeivel Kókuszolajon hagymát dinsztelünk, hozzáadjuk a finomra vágott gyömbért, curry fűszereket vagy curry pasztát és a kókusztejszínt. Most éppen csirkemell volt a mélyhűtőben, ezt felkockázva belekevertem a szószba és lefedve, kb. 15-20 perc alatt készre főztem, de lehet más […]
Az anyák D-vitaminszintje és a magasabb gyermeki IQ
Az anyák magasabb D-vitamin szintje magasabb IQ-t jelenthet a gyermekeiknél… 2020. november 2-án a Journal of Nutrition beszámolt a Seattle Gyermekkutató Intézet és a Tennessee Egyetem kutatói által készített tanulmány eredményeiről, amely összefüggést tárt fel az anyák terhesség alatti D-vitamin szintje és gyermekeik IQ-mutatói között. Melissa M. Melough és munkatársai 1503 várandós nő adatainak felhasználásával […]
A pajzsmirigy-alulműködés következményei 5. rész
Fáradtság, fáradékonyság és gyengeség: Gyakori pajzsmirigy alulműködés kapcsán a “fázósság”, hideg végtagok, a súlygyarapodás, vagy az izomgörcsök. A fáradtság, fáradékonyság általában korosztálytól függetlenül igen gyakran fordul elő a pajzsmirigy alulműködésben érintettek körében. Ilyenkor egy megelőzési célú pajzsmirigy alaplabort (TSH, szabad T4-T3, anti-TPO) érdemes kiegészíteni vas-transzferrin-ferritin és esetleg reverz T3 értékekkel. https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Vacsorára ötlet
Sült tök, fokhagymás-misos feketekel (gluténmentes, rizs alapú miso pasztát használtam, ez elhagyható), lágy omlett és füstölt lazac + friss koriander zöld. Ez tényleg nagyon gyorsan elkészül, a két körettel nem kell túl sokat foglalkozni: az egyik megy a sütőbe egy kis sóval, borssal, a másik pedig vajon, fokhagymán párolva 10 perc alatt elkészült. Az omlett […]
IDŐPONT:
2020. december 11. (péntek) 17:30–21:30
LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGYÁR:
11.500 Ft/fő
ELŐADÓK:
Bartha Ákos:
élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője
Fontos információ!
A live-online streaming közvetítési linket pár órával a rendezvény előtt e-mailben küldjük ki a résztvevőknek. Az előadást ÉLŐBEN közvetítjük a helyszínről – nem igényel különösebb technikai erőforrást, laptopról, PC-ről, okostelefonról, tabletről is egyaránt jól követhető-, azonban utólag NEM megtekinthető vagy visszanézhető!
Részletes programleírás alább..
11 .500 Ft
Elfogyott
– Más autoimmun hátterű folyamatok, (pl. ALS, reuma), Ekcéma stb. – Crohn-betegség, Colitis ulcerosa, Vastagbél-gyulladás (IBD), IBS – Fokozottan átjárható bél-szindróma, Vékonybél-gyulladás – Gyomorpanaszok, GERD-reflux, Puffadás, Hasmenés/székrekedés – Epe-májműködési zavarok stb. – Ételintoleranciák kontra Ételallergiák – Differenciált vékony-és vastagbél-támogatás – Biomedikális és bioidentikus alapelvek
… kapcsán is sikerrel alkalmazhatóak!
(Ennél az eseménynél mi SZÁNDÉKOSAN NEM használjuk a “Lyukas bél” vagy “Áteresztő bél” szindróma elnevezést – holott természetesen akár meg is tehetnénk… Mindennek okáról lásd. videóinkat.)
Könyvvásárlási és/vagy dedikálási lehetőséggel!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!