Back to Előadások

HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGY: Speciális emésztőrendszeri fórumest 03.02.

10.000 Ft

IDŐPONT:

2020. március 2. (hétfő) 17:30–21:30

HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGYÁR:

10.000 Ft/fő

(szokásos extra “ajándék” anyagokkal a helyszíni résztvevőknek)

ELŐADÓK:

Bartha Ákos:

élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője

Részletes programleírás alább..

Elfogyott

Cikkszám: 071 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a program messzemenőkig nem egy átlagos előadás, hanem az egyik legátfogóbb és legnagyobb tapasztalatokkal bíró rendezvényünk! A Fórumest ismeretanyaga mára már a gyógyszerészek/gyógyszertári szakdolgozók szakmai továbbképzésének is része. Kiscsoportos-közös tanácsadással. 4 ÓRÁS KOMPLEX FÓRUMEST egy olyan szakterületünkön, ahol idehaza egyedülálló tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkezünk immáron 7 éve.

 •  
  Tisztázatlan eredetű (emésztési vagy emésztéssel összefüggésbe hozható) panaszok?
 •  
  Tünetek és kapcsolódó laborvizsgálati eredmények egyéni értelmezése (hidrogén-kilégzéstesztek)?
 •  
  Speciális és célirányos laborvizsgálatok eredményei (székletvizsgálatok)?
 •  
  Kérdések, melyekre eddig nem kaptál kielégítő, hatékony és személyre szabott válaszokat?

KÉNYELMI-PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSKÉNT AKÁR OTTHONRÓL IS KÖVETHETED! EGYEDÜLÁLLÓAN MEGSZERVEZETT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ONLINE-LIVE KÖZVETÍTÉSSEL.


TŐLÜNK MINDENT MEGKÉRDEZHETSZ!

SEGÍTÜNK FELFEDNI ÉS MEGMAGYARÁZNI, HOGY MI ZAJLIK A SZERVEZETBEN, HOGY MEGTALÁLD AZ EMÉSZTÉSED EGYENSÚLYÁT! EZEN AZ ESTÉN MÁS SZEMSZÖGBŐL KÖZELÍTJÜK MEG AZ EMÉSZTŐRENDSZERI REGENERÁCIÓ KÉRDÉSEIT ÉS ÚJDONSÁGOKKAL/KONKRÉT ESETTANULMÁNYOKKAL IS KÉSZÜLÜNK.

 •  
  Minden résztvevő kitölti a funkcionális emésztőrendszeri kérdőívünket és a tünetek/tapasztalatok fényében (közösen-csoportosan) végigmegyünk a megoldási javaslatokon. Ok-okozati állapotfelmérés és személyre szabott tanácsok.
 •  
  Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nincs szükség semmilyen különleges laborra), ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni (nem egyesével, hanem közösen-csoportosan!).
 •  
  Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben terápiás táplálékkiegészítő javaslatokkal távozik az este végén. • vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata • székletvizsgálati kutatási eredmények értelmezése (CROHN, COLITIS, IBS, SIBO, más bélkontaminációk, GERD-reflux, stb.) • vizeletvizsgálati lehetőségek bemutatása (diszbiózis, candidiasis, SIFO, hisztamin-érzékenység komplexen-röviden, stb.)

 

Témáink az este folyamán

 

Előadó: Bartha Ákos

Táplálkozás-Beállítás™: szakmai vezető, élelmiszer-biológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszer-tudományok doktorjelöltje

 
 • Táplálkozás-Beállítás™ gyulladáscsökkentő/autoimmun/vékonybél-regeneráló protokollok™ és átdolgozott alacsony FODMAP-étrend megismerése
 • Funkcionális emésztőrendszeri diszfunkciók gyakorlati értelmezése-FGID (emésztetlenség-vizsgálatrok, bélgyulladások, stb.)
 • Hypoallergén étrendi alapelvek
 • Nem liszérzékenység specifikus gluténérzékenység, azaz NCGS kontra alacsony FODMAP-étrend
 • Funkcionális diszpepszia és STW-5
 • Vékonybél-kontamináció (SIBO) és emésztetlenség (a “káros-páros”)
 • SCD és GAPS, valamint a fentiek speciális kombinációi pro és kontra
 • Emellett bemutatjuk a funkcionális állapotfelmérés lehetőségei és általunk alkalmazott módszereit
 • Átfogó ok-okozati állapotfelmérés, célirányos és megoldás-orientált megközelítésekkel
 • Személyre szabott javaslatok összeállítása
 • TAPASZTALATOK újgenerációs székletgenomikai vizsgálatok kapcsán

ÚJDONSÁGOK!

#1 – tapasztalatok újgenerációs székletgenomikai vizsgálatok kapcsán #2 – szelektív rostok szerepe a mikrobiom területén #3 – krónikus székrekedés protokoll (MMC – azaz motilitás és archeák)

Mivel a fenti megközelítéseink az egészséges bélrendszer megőrzését/helyreállítását célozzák, ezért számos emésztőrendszeri egyensúlytalanság (emésztőrendszeri diszfunkciók) és ezeken túli kihívások:

– Más autoimmun hátterű folyamatok, (pl. ALS, reuma), Ekcéma stb. – Crohn-betegség, Colitis ulcerosa, Vastagbél-gyulladás (IBD), IBS – Fokozottan átjárható bél-szindróma, Vékonybél-gyulladás – Gyomorpanaszok, GERD-reflux, Puffadás, Hasmenés/székrekedés – Epe-májműködési zavarok stb. – Ételintoleranciák kontra Ételallergiák – Differenciált vékony-és vastagbél-támogatás – Biomedikális és bioidentikus alapelvek

(Ennél az eseménynél mi SZÁNDÉKOSAN NEM használjuk a “Lyukas bél” vagy “Áteresztő bél” szindróma elnevezést)

… kapcsán is sikerrel alkalmazhatóak.

+ BÓNUSZOK

#1 – Alacsony FODMAP-étrend c. könyvvásárlási és/vagy dedikálási lehetőség #2 – új kibővített és átadott anyagok


HELYSZÍNI RÉSZVÉTEL: 10.000 Ft/fő (előre kinyomtatott és szokásos extra helyszíni ajándék anyagokkal) *LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉS: 11.500 Ft/fő (számos elektronikus anyaggal)

*A közvetítési linket pár órával a rendezvény kezdete előtt e-mailben küldjük ki a résztvevőknek! Az előadás utólag nem megtekinthető!

Időpont: 2020. március 02. (hétfő) 17:30-21:30 Helyszín: Népliget Center Irodaház – Hessyn Informatikai és Oktatási Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11. “A” épület 3. emelet Maximum létszám a helyszínen: 75 fő

“Megteremtjük a hazai funkcionális egészségfejlesztés alapjait, hidat építve a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott természetes módszerek, valamint a modern alkalmazott táplálkozástudományi ágazatok között… személyre szabottan, célirányosan és megoldás orientáltan”.™

MINDENKIT VÁRUNK SOK SZERETETTEL!

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TÖLTITEK EZT AZ ESTÉT IS.