Endometriózis és étrend összefüggései – Interjú Bartha Ákossal I. rész

posted in: Cikkek | 0

Az endometriózis és az étrend összefüggéseiről, javasolt táplálékkiegészítőkről és laborokról kérdeztem a funkcionális táplálkozás egyik fő szakértőjét, Bartha Ákos élelmiszerbiológust, táplálkozás-kutatót, a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai vezetőjét és alapító tulajdonosát. Fogadjátok sok szeretettel a vele folytatott beszélgetést! Endosegítő: Milyen módon segíthet egy étrendváltozás az endometriózis kezelésében? Miért … Continued

2017″Rés a pajzson” – a nagy pajzsmirigy előadás

posted in: Cikkek | 0

  2017″Rés a pajzson” a nagy pajzsmirigy előadás újra!  SOTE – június 16. 18:00 A nagyon átfogó előadás során szeretnénk Számotokra minden tapasztalatunkat, fejlesztésünket, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket ÖSSZEFOGLALNI a pajzsmirigy működését érintő táplálkozási (és táplálék-kiegészítési/gyógynövény-használati/stb) témákban. Az elmúlt … Continued

Előadás aktív-sportos életet élőknek, s életmód elkötelezetteknek

posted in: Cikkek | 0

    Előadás aktív-sportos életet élőknek, s életmód elkötelezetteknek.. Mi nem a szokásos és elcsépelt általános információkat igyekszünk majd megosztani Veled, hanem átfogó kutatásaink, tapasztalataink és eredményeink esszenciáját adjuk át. Egy új nézőpontot mutatunk be az egészséged és a szervezeted … Continued

Hisztamin-érzékenyek integratív étrendi protokollja 2

posted in: Cikkek | 0

Folytatjuk a “Hisztamin-érzékenyek integratív étrendi protokollja”‘™ című bejegyzésünket… (Fontos: a cikk első része június 9-énél vagy a weboldalon olvasható. Mindenképp érdemes azzal kezdeni.) http://taplalkozasbeallitas.hu/hisztamin-erzekenyek-integr…/ Legutóbb megbeszéltük, hogy miért kell nagyon komplexen kezelni ezt a kérést és hogy önmagában miért nem … Continued

Angus Marha Hamburger Húspogácsa

posted in: Cikkek | 0

Pont abban a zsír-fehérje arányban és összetételben, ahogy sokan szeretjük…. Este egy kis kurkumás édesburgonyával és rukkolával remek lesz… És pillanat alatt elkészül. Angus Marha Hamburger Húspogácsa összetevők Angus marhahús (98,9 %), étkezési só, bors TÁPÉRTÉK INFORMÁCIÓK: Átlagos tápérték 100 … Continued

Rák kókuszzsíron megpirítva

posted in: Cikkek | 0

Rák kókuszzsíron megpirítva, pirított brokkoli, hűtött rizs, bébi spenót és rukkola (Mérsékelt anyagcsere-profil, Adri) Vacsorámat fermentált tökkel kezdtem, amit Ildikó Kolléganőm készített. Nekem ez a kedvencem, mindenkinek javaslom kóstolásra 🙂

Napi ajánlott fruktóz mennyiség

posted in: Cikkek | 0

A napi ajánlott össz. fruktóz(azaz gyümölcscukor)fogyasztás maximum 20-30 gramm kellene, hogy legyen… minden forrást beleértve, a természetes gyümölcsöket és néhány zöldséget is! 100 gramm mazsolában már átlag 32 gramm fruktóz van. 100 gramm görögdinnyében 4 gramm (min. 1 kilót eszik … Continued

Hisztamin-érzékenyek integratív étrendi protokollja

posted in: Cikkek | 0

A mai nappal bevezetünk egy új fogalmat, ez pedig a következő: “Hisztamin-érzékenyek integratív étrendi protokollja”‘™ (jobb esetben nem öndiagnózissal diagnosztizált hisztamin-érzékenységről vagy annak gyanújáról van szó, valamint az integratív megfogalmazás ugyancsak magában foglalja a kapcsolódó és célzott pszichológiai megközelítéseket is, … Continued

1 2 3 4 5 6 7 8 27