“7 év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a Táplálkozás-Beállítás csapatához, hogy az életmódunkat még inkább gyermek-baráttá tegyük és megoldjuk immunológiai problémáimat. Többek között Ákos útmutatásai alapján teljesen megváltoztattuk az addigi étkezési szokásainkat, újabb táplálékkiegészítőket kezdtünk szedni. A változások látványosak voltak a közérzetünkben, orvosi leleteinkben, de a végső bizonyosság, hogy jó úton járunk, az volt, hogy 2017. telének elején megfogantak, majd 2018. nyarán megszülettek ikerlányaink.”
V. Petra.“Kedves Ákos!
Augusztus 10-én voltam nálad férjemmel tanácsadáson, második kisbabánk foganása miatt.
Sok sikertelen inszeminációnk és lombikunk is volt.
A tanácsaidat követve most spontán megfogant a kisbabánk!”
B.E.“Feltételezett endometriózis gyanúja miatt kerestelek fel benneteket a leleteimmel. Az ajánlott alap vitaminokat már január óta, előzetesen fogyasztottam, a speciálisan endometriózisra tett javaslataitokat június óta követem.“Jelenleg 13. hetes kismama vagyok. Nagyon köszönöm a sok jó tanácsot, és az egyénre szabott javaslatokat! Úgy gondolom, hogy nagyon sokat segítettetek abban, hogy ilyen könnyedén megfoganhatott az első babánk. Az endometriózis még mindig nem diagnosztizált, mert a 3 hónapos kontrollra már várandósan érkeztem. A jó hír, hogy a korábban 4 cm-es nagyságú bal petefészekben lévő cisztám (januárban találta a nőgyógyász) a múlt heti vizsgálat alapján 2,5 cm-re zsugorodott.
Jelenleg minden rendben, jól érzem magam.”
– K.E.“Kisfiamnak néhány másodperces epilepsziás rohamai voltak, melyeket próbáltunk diétával kezelni.
Ettől javult az állapota, de nem oldódott meg teljesen a probléma és a gyógyszeres kezelés sem hozott további javulást.
A Táplálkozás-Beállítás további útmutatásával elkezdtük a terápiás ketogén étrendet meghatározott étrendkiegészítőkkel (szelektív rostok, jód, stb).
Egy hét után elmúlt az epilepszia, 3 hónapja egyszer sem láttunk nála rohamot.” – B.A.” Kb. egy éve vagyok Veletek kapcsolatban. Voltam a Carmenta-Várandósági szemináriumon tavaly, illetve kiscsoportos Táplálkozás-Beállítás szemináriumon, melynek keretében ebben az évben kétszer, márciusban és júliusban voltam 1-1 konzultáción.
Tavalyig 5 sikertelen lombikkezelésen estem túl és azért fordultam Hozzátok, hogy a következő fagyasztott embrió transzfernél ez a tendencia megforduljon és sikeres legyen.
Örömmel jelentem, hogy 1 hónapos terhes vagyok! 🙂 Már voltam is ultrahangon, mely alapján egyenlőre minden rendben!
A sikerességhez nagyban hozzájárultak a tanácsaitok és a szakmai segítség, nagyon szépen köszönöm!
Nyilván még hosszú út áll előttem, de a csoda megtörtént!
Igazából a koromon (43) kívül nagyobb problémák nem voltak, határesetnek nevezhető eltérések voltak a legtöbb problémakör kapcsán, pl. inzulinrezisztencia.” – K. V.“Kedves Ákos!
Szeretném megköszönni az elmúlt év munkáját Nektek.
Szeptemberben voltam utoljára nálad, akkor is nagyon boldogan, mert 3 hónap alatt rendeződtek a pajzsmirigy értékeim étrendi és táplálékkiegészítő ajánlásaidnak köszönhetően. 😊
Ekkor még menzeszem nem volt, de tudtam, hogy ennek hosszabb idő kell. Átbeszéltük a továbbiakat, és októberben, 19 hónap után végre újra jelentkezett a ciklusom. Annak ellenére, hogy nem mertem világgá kürtölni, hatalmas lendületet adott a továbbiakban. 😊 A lendületem továbbra is tart, hiszen azóta folyamatos a ciklusom.
Nem tudok elég hálás lenni Nektek. Köszönöm.”