ONLINE IR PROGRAM – CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Ez a program betelt!

Ha szeretnél részt venni a következő alkalommal induló programon, iratkozz fel várólistánkra:

Tárgy: IR program várólista irprogram@taplalkozasbeallitas.hu

6 HETES TAVASZI, ONLINE INZULINREZISZTENS PROGRAM
RENGETEG TUDÁSANYAGGAL,
FOLYAMATOSAN, OTTHON VÉGEZHETŐ EDZÉSTERVVEL,
MINTAÉTRENDDEL,
KÖNNYEN ÉS GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ, MAGAS TÁPANYAGTARTALMÚ RECEPTEKKEL,
A PROGRAM IDEJE ALATT SZOROS SZAKMAI TÁMOGATÁSSAL
ÉS TELE MEGLEPETÉSEKKEL!

Ha itt vagy az oldalunkon, valószínűleg érintett vagy az inzulinrezisztenciában vagy érdekel ez az anyagcsere probléma. Esetleg PCOS-ed van. Lehet, hogy  épp mostanában kaptad meg a diagnózist és még nem tudod merre indulj el, nem vagy biztos magadban, de az is elképzelhető, hogy már ismered a 160 g-os IR diéta klasszikus alapelveit, azonban mégsem hozta meg a várt eredményt, vagy nem érzed igazán a magadénak. Sőt, az is előfordulhat, hogy egyszerűen „csak” szeretnél naprakész, új tudásra szert tenni, kiegészíteni a meglévőt. Bárhogy is legyen, örömmel és szeretettel köszöntünk!

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzunk;

Mi kísérünk majd végig a programon

Király Éva

10 éve dolgozom dietetikusként, a Táplálkozás-Beállítás ™ csapatával szinte a kezdetektől együtt lehetek, ahol leginkább az inzulinrezisztenciával és egyéb hormonális egyensúlytalanságokkal foglalkozom. 

Vaspál Melinda

9 éve foglalkozom kifejezetten hypoallergén táplálkozással, hormonális egyensúlytalanságokkal és szénhidrátanyagcsere zavarral. Az elmúlt 4 évben életmódváltó programokkal segítettem másoknak a hormonális egyensúlytalanságok helyreállításában és/vagy fogyásban, edzőként testformálásban.

Bartha Ákos

Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikusnak tűnő és bonyolult témaköreivel. Megszerzett tapasztalataimra és megelőző tanulmányaimra alapozva épült fel a Táplálkozás-Beállítás™ többszintű rendszere, mely számos jelentősebb életmód programot, valamint ”terápiás célú” étrendeket is magában foglal.

Visszajelzések az előző, őszi program résztvevőitől

Miből áll pontosan az online tanfolyam?

 • A tanfolyam 6 hetében heti 2 db emailből és 4 alkalom 60 perces, élő kérdezz-felelek webináriumból, mely során a felmerülő kérdéseidet felteheted nekünk.
 • Minden héten, az első  e-mailben megkapod a heti edzéstervedet, melyet rugalmasan, saját döntésed és időbeosztásod szerint végezhetsz el, heti  6x 30 percben vagy heti 3-4 x 60 percben.
 • Minden héten, a második emailben megkapod az aktuális, elméleti tudásanyagot, mely az IR komplex kezelésének fontos témaköreit dolgozza fel, sok értékes információval (videóanyagokkal, táblázatokkal, egyéb hasznos kiegészítő anyaggal együtt), túlmutatva a hagyományos alapelveken.
 • Folyamatosan fogjuk a kezed és végigvezetünk a programon.
 • A program 6 hetében tagja lehetsz egy zárt Facebook csoportnak, melyben megoszthatod tapasztalataidat a többiekkel és velünk.
 • A program során a facebook csoporton kívül még további 4 alkalommal lehetőséged lesz kérdezni tőlünk, ezek közül – 1x Bartha Ákostól is – a webináriumok során, melyeken élőben válaszolunk neked.
 • Sok gyakorlati tanáccsal segítünk téged, számos ötletes, teljesértékű, a Táplálkozás-Beállítás ™ alapelveit tükröző, könnyen elkészíthető receptet adunk.

+ BÓNUSZ! ŐSZI IR-ELŐADÁSUNK VIDEÓN!


Mire lesz szükséged a tanfolyam során, hogyan és mivel készülj?

 • Jelölj ki 1,5×2,5m–nyi területet az otthonodban, melyet bármikor könnyedén el tudsz különíteni a magad számára.
 • Tarts nagytakarítást a kamrában/hűtőben: ajándékozd el vagy dobd ki a liszteket (igen, az IR kompatibilis liszteket is), napraforgó olajat (és minden más növényi olajat, ami nem olíva–, kókusz–, avokádó– vagy makadámdió olaj), margarinokat, lekvárokat, gyümölcsleveket (akkor is ha bio), joghurtokat, kefírt, tejet, üdítőket (az édesítőszereseket is), édességeket.

A 6 hetes program teljes díja:

40.000 Ft/fő (AAM)


További fontos tudnivalók

 • A program kezdete: 2020. március 2. hétfő
 • A program vége: 2020. április 10. péntek
 • A webináriumok időpontjai: március 16. 20:00 (Vaspál Melindával); március 23. 18:30 (Király Évával); március 30. 18:30 (Király Évával); április 6. 18:30 (Bartha Ákossal)
 • A programra max. 50 főt tudunk fogadni!
 • A programot és a hozzá tartozó edzést mindenki saját felelősségére vállalja/végzi.
 • Banki átutalással tudsz fizetni.
 • Megrendelésed után díjbekérőt állítunk ki a nevedre és elküldjük az utalási információkat.
 • Az utalás beérkezése után e-számlát állítunk ki számodra és megkapod a további tudnivalókat a program megkezdéséhez. 

Regisztráció a programra

Ez a program betelt!