Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza Nap – Tedd menővé a változókort!
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A PCOS és a bélflóra összefüggései
A policisztás ovárium szindróma (PCOS) az egyik leggyakoribb endokrin rendellenesség…
Egyszerűen elkészíthető, szezonális alapanyagokból készült, tápanyagokban gazdag étel
A változatosságra való ösztönzés a cél…
Mennyi idő múlva okoznak az elfogyasztott FODMAP-ok emésztőrendszeri panaszokat?
Éppen befejezted a reggelit, de 30 perc múlva már rohansz is a mosdóba…
Freyagena KIDS Mix fogyasztásának egy lehetséges módja
…akár házilag elkészítve…
Szakmai csapatunk ez évben is elkötelezetten dolgozott céljaink elérésében, ami elsődlegesen az, hogy rendezvényeink, személyes konzultációink, egyéb felületeken való szakmai megjelenéseinkben képviseljük küldetésünket: Kiutat mutassunk a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből.
Személyes tanácsadásainkon ez évben is több mint 1.500 ügyfelet fogadtunk, előadásaink, Fórumestjeink, szemináriumaink általában telt házas rendezvények voltak – csak idén ~3.900 db jegyet váltottatok elkötelezett Követőink helyszíni és online részvételre. Szakmai vezetőnk, Bartha Ákos, saját rendezvényeink mellett számos céges egészségprogramban, szakmai konferencián, orvosoknak, gyógyszerészeknek rendezett továbbképzésen tartott előadást, ami által újabb több ezer emberhez jutottak el szakmai nézőpontjaink, protokolljaink, tapasztalataink és tudásunk egy-egy szelete. Ezen számok alapján immáron az ország egyik legnagyobb és legjelentősebb élelmiszer- és táplálkozástudománnyal foglalkozó kezdeményezése vagyunk.
Facebook oldalunk elérte a több mint 20.000 követőt, ami ugyancsak mérföldkő számunkra. Szeretnénk Veletek közösen megünnepelni. Ennek örömére hamarosan egy kis meglepetéssel is készülünk Nektek, nagyra becsült stratégiai partnereink támogatásával. Honlapunkat heti szinten ~4.000 látogató keresi fel.
Felfogásunk, megközelítéseink és alapelveink számos alkalommal szakmai referenciapontként szolgálnak a médiában, rendszeres TV-, rádió és egyéb sajtómegjelenések alkalmával.
Elindítottuk szakmai továbbképzésünket is, melyen orvosok, dietetikusok, egészségügyi szakemberek vettek részt („Alkalmazott élelmiszer- és táplálkozástudományi ismeretek” szakmai továbbképzés).
Köszönjük Nektek a bizalmat és minden pozitív visszajelzést. Öröm számunkra, hogy ennyi embernek támogathatjuk valamilyen formában egészségét.
2019-es évre is sok-sok tervünk van. Amit továbbra is ígérhetünk, hogy számos lehetőséget biztosítunk, hogy átadhassuk tapasztalatainkat, felelős és komplex megoldásokat nyújtsunk az egészségmegőrzés területein vagy akár egészségügyi kihívásaitok megoldásában. Reméljük 2019-ben is sokatokkal találkozhatunk.
Sikerekben, de főleg egészségben gazdag Új Évet Kívánunk!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással!
Speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.12.04. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!