Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Az alaplében feltesszük főni a csirkét, a szemes borsot hozzáadjuk. (Ha a lé eleve sós, akkor óvatosan a sózással!) Egy másik edényben a kókuszsíron megfuttatjuk a babérlevelet, a cukkinit, a feldarabolt répákat, és pár percig együtt pirítjuk. A zöldségeket hozzáadjuk a félig-meddig már megfőtt csirkéhez, beletesszük a tárkonyt és fedő alatt puhára főzzük az egészet. Az előre megfőtt rizstésztát a leveshez tálalás előtt hozzáadjuk. Ízlés szerint citromlével megcsepegtetve kínáljuk. (Az alap receptötlet Mezei Elmirához kapcsolódik; hypoallergén, alacsony FODMAP-re átdolgozva általunk)
És vannak itt még ehhez hasonlók: https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!