Várandósság Fórumest: Carmenta-program™

Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.

Időpont
2020.11.16 18:00-21:15
Helyszín
Nemzeti Közszolgálati Egyetem - 1083 Budapest, Üllői út 82. Oktatási Központ
Regisztráció és jegyvásárlás

AvaloMedica® Táplálkozás-Beállítás™ várandósság Fórumest: Carmenta-program™

A rendezvény messzemenően több, mint egy előadás: egy interaktív, 3 órás, kiscsoportos esemény gyermekvállaláshoz kapcsolódó laboreredményeid közös-csoportos áttekintésével, valamint konkrét, megoldás-orientált javaslatokkal és hazavihető írásos anyagokkal.

Akár otthonod kényelméből is követheted! – Prémium minőségű INTERNETES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSSEL (LIVE STREAM) is – ez a rendezvény később/utólag NEM lesz elérhető videó formájában.

 

Kinek szól?

AvaloMedica® Táplálkozás-Beállítás™ várandósság Fórumest: Carmenta-program™, avagy speciális étrendi és kapcsolódó étrend kiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan támogathatóak  – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.

– Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.

– Megelőzési céllal, pro-aktívan; azaz a felkészüléshez is remek esemény!

Korábbi résztvevőink visszajelzései

“7 év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a Táplálkozás-Beállítás csapatához, hogy az életmódunkat még inkább gyermek-baráttá tegyük és megoldjuk immunológiai problémáimat. Többek között Ákos útmutatásai alapján teljesen megváltoztattuk az addigi étkezési szokásainkat, újabb táplálékkiegészítőket kezdtünk szedni. A változások látványosak voltak a közérzetünkben, orvosi leleteinkben, de a végső bizonyosság, hogy jó úton járunk, az volt, hogy 2017. telének elején megfogantak, majd 2018. nyarán megszülettek ikerlányaink.” – V. Petra.

 

“Egy meddőségi központban a konzultációnk során az orvos azt mondta, hogy 1% esélyünk van, hogy természetesen ez sikerülhessen. Ezért is próbáltam megkeresni minden természetes utat, hogy mégis hátha van más lehetőségünk is. És hát szerencsére ez igazolódott is a segítségetekkel! 🙂
Tudtam, hogy a legfontosabb az lenne, hogy a táplálkozásommal kezdjek el komolyabban foglalkozni. Mindig is próbáltam “egészségesen” étkezni, de ez a rendszer a korábbiakhoz nem volt hasonlítható. Az első konzultációhoz képest 3 hónapon belül ki is derült, hogy a babánk megfogant. 🙂 Nagyon nagy volt az örömünk. Ezután próbáltam továbbra is figyelni az étkezésemre. Ákostól is kaptam pár tanácsot, hogy mire figyeljek majd oda ebben az időszakban.
Most már egészen közel vagyunk a születés pillanatához, és kijelenthetem, hogy nekem segítség volt végig az étkezésemben az útmutatás. Korábban a cukor eredményem nem volt jó, de most a 24. hetes terheléses cukrom is jó értéket mutatott. 🙂
És szerencsére kilóban is nagyon jól állok így a 9. hónapban is, meg is dicsér mindig az orvosom.
Tehát SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI, hogy ez a rendszer van, és nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket!” – G. Enikő

 

Témáink az este folyamán:

 • Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).
 • Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin, genetikai információkat is figyelembe véve?!).
  Hozzátáplálás kérdései nagyon röviden.
 • Nutri-Funkcionális™ ételek jelentősége a fogantatás és várandósság kapcsán.
 • Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció celluláris immunstátusszal, Lipid-terápia, Lactobacillusok). Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteronpótlás, stb.); Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, HPA/stressztengely hormonjai – mellékvesék, hyperprolaktinémia).
 • Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HPA-tengely) működési zavarai; inzulinrezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S; emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, pajzsmirigy működési zavarok, stb.

Gyakorlati részek:

Ezen az estén is komplex szemszögből közelítjük meg

a GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY összefüggéseit:

 • Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nagy rutin) és kapcsolódó, egyszerűbb (hormon)paneljét, ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni a látottakat… (nem egyesével, hanem közösen/csoportosan).
 • Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben célzott-személyre szabott táplálékkiegészítő példákkal, javaslatokkal és tapasztalatokkal távozik az este végére.
  • vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata
 • Gyermektervezés és várandósság alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket használunk, hiszen a jelenleg kapható multivitaminok akár ártalmasak (de min. teljesen hatástalanok) is lehetnek a hazai Nők min. 40%-60%-ára?!
 • Jódpótlás pro és kontra megelőzési céllal és például pajzsmirigy gyulladás esetén (Hashimoto)

Előadó(k)

Bartha Ákos
Bartha Ákos

alapító tulajdonos – szakmai vezető
az élelmiszertudományok doktor-jelöltje,
élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató,
vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Várunk szeretettel! Nekünk ez az egyik kedvenc programunk, nagyon készülünk rá!

 

Regisztráció és jegyvásárlás

Regisztráció és jegyvásárlás

Időpont
2020.11.16 18:00-21:15
Helyszín
Nemzeti Közszolgálati Egyetem - 1083 Budapest, Üllői út 82. Oktatási Központ
Helyszíni részvétel

Előre kinyomtatott és online is biztosított dokumentumokkal, illetve szokásos extra ajándék anyagokkal a helyszíni résztvevőknek!

Férőhely (max)
40
Ár/fő
8500 Ft
Live-online közvetítés

A közvetítési linket pár órával a rendezvény kezdete előtt e-mailben küldjük ki a résztvevőknek!
Utólag nem megtekinthető!

Férőhely (max)
70
Ár/fő
9500 Ft

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!