Spindler Eszter

Gyermekkorom óta jelen van az életemben az egészségügy, hiszen különböző személyes kihívásokkal kellett megküzdenem. Többek közök ezek megoldásaként jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karára és szereztem meg a dietetikusi diplomámat.

Ezután elvégeztem a funkcionális táplálkozási ismeretek képzést. A különböző hormonális gondok miatt olyan megoldásokat kerestem, amelyek az étkezéssel segítik az állapot javulását.

Egy nagyon kedves ismerősöm irányított anno Ákoshoz és így kezdtem különböző előadásokra, fórumestekre, szemináriumokra járni, majd 2018. végén elvégeztem a Táplálkozás-Beállítás által szervezett szakmai továbbképzéseket. Jelenleg a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés képzésén veszek részt és a saját vállalkozásomat vezetem. Nagyon széles spektrumú betegösszetétellel találkozom (hivatalos közegészségügyi keretek között is) a különböző munkahelyek révén: ezáltal bízom benne, hogy a tapasztalataimmal sokaknak tudok majd segíteni. Nagy elismerés számomra, hogy a Táplálkozás-Beállítás Csapatához csatlakozhatok, igyekszem hasznos tagja lenni a Csapatnak.

Szakterületek: emésztőrendszert érintő megbetegedések (pl. gyomorműködés – GERD, funkcionális diszpepszia), gyulladásos megbetegedések, IgG ételintoleranciák/ételérzékenységek, szív-és érrendszeri kihívások étrendi kezelése továbbá különböző hormonális kihívások, mint például a PCOS, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy működés zavarai.

Spindler Eszter

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!