Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
A helyes táplálkozásról hölgyeknek – MFB Podcast – beszélgetés Vaspál Melinda kolléganőnkkel
A táplálkozás és az egészség összefüggése vitathatatlan!
Az MFB podcast e részében Vaspál Melinda, Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó kolléganőnk a vendég, aki 2002-ben kezdett az egészséges életmóddal komolyabban foglalkozni, amikor PCOS-t diagnosztizáltak nála, amelynek egyik jellegzetes tünete a szabálytalan menstruációs ciklusok és a meddőség.
8 évnyi hagyományos gyógyszeres kezelést követően az egyéb alternatívák felé fordult, így került kapcsolatba a táplálkozástudománnyal, amelynek gyakorlati alkalmazása segített neki a betegség leküzdésében.
Ha kíváncsi vagy, hogy az életmódváltás és a megfelelő táplálkozás hogyan segítenek a gyógyulásban, akkor mindenképp tarts velünk ebben az epizódban!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE