Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Szuperfood: olajbogyó
Az olajbogyó olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak többek között…
A PCOS és a krónikus gyulladás összefüggése
A PCOS gyakori állapot nőknél, amelyet a hormonok egyensúlyának felborulása okoz…
Kisgyerekek, babák gyümölcslé-fogyasztása
Kisgyerekeknek csak korlátozottan, babáknak egyáltalán nem javasoltak…
Sütemény recept mákimádóknak
Nagyon kevés zsíradékon (kókuszzsír) lepirítottuk a risotto rizst, majd feltettük sóval főni. A végén szórtunk bele metélőhagymát (ízlés szerint és nem alacsony FODMAP-ben természetesen vöröshagymát is lehet tenni a rizs alá).
Ugyancsak egy kevés zsíron elkezdtük párolni a zöldbabot (nem alacsony FODMAP-ben vöröshagyma és fokhagyma remek bele), majd mikor elkezdett megpuhulni és lepirulni a zöldbab, hozzáadtuk a csirkehúst és ezt is aranybarnára pirítottuk. Adtunk hozzá egy kevés kókusztejet és a legvégén olívaolajat (akár vajat), közben fűszereztük a tárkonnyal, a sóval-borssal és a fűszerkeverékkel. Tálalás előtt pedig jól megszórtuk a petrezselyemmel és a metélőhagymával.
Jó étvágyat!
(alacsony FODMAP étrendben OK; Mérsékelt anyagcsere számára tökéletes: makrotápanyag-arányok: kb. 20% fehérje, kb. 20% zsír és 50-60% keményítő; alapvetően Hypoallergén – vagy könnyen azzá varázsolható – menü)
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!