Babérlevél

posted in: Cikkek | 0

Levesbe téve ízesítésként, a babérlevél akkor engedi ki jótékony hatású illóolajait, amikor a hőmérséklet megemelkedik. A babérlevél fantasztikus hatású 2-es típusú diabetes esetén. Humán kutatások szerint, már egy hónap után szignifikáns vércukorszint-csökkenés volt észlelhető a “babérlevél csoportba” tartozók között. Ugyanezen … Continued

Színhúsmentes vegetáriánus fogás

posted in: Cikkek | 0

Gluténmentes mediterrán fogás vagy hívhatjuk akár újra színhúsmentes vegetáriánus fogásnak is.🙂 Vöröshagyma, sok-sok újhagyma, fokhagyma megpirítva kis kókuszzsíron, hozzáadtam a rákokat, azokat is készre pirítottam, majd a brokkoli rózsákat a végén tettem hozzá. Felöntöttem egy kevés kókusztejszínnel, fűszerezésnek pedig sót, … Continued

Webinárium

posted in: Cikkek | 0

  Vannak vagy maradtak még kérdéseid? Ingyenes kérdezz-felelek webinárium Bartha Ákossal! Élj a lehetőséggel! Időpont: szeptember 14-e, csütörtök este 19.30 óra Időtartam: 60 perc A csatlakozáshoz és előzetes kérdésfeltevéshez jelentkezz be zárt csoportunkba: Táplálkozás-Beállítás Zárt Csoport >> A webinárum youtube … Continued

Videók- Ősz

posted in: Cikkek | 0

*|MC_PREVIEW_TEXT Sokan kértétek tőlünk! Ezért 2 nagysikerű előadásunk TELJES VIDEO-FELVÉTELE megvásárolható most a webshopunkban – szeptember 5-éig.   A 2016-os év legsikeresebb előadásainak tudásanyaga egyben! 3 órás átfogó, összegző előadás, mely magában foglalja szeptemberi, londoni előadásunk tudásanyagát (személyre szabott, nagyon … Continued

Csúcstalálkozó

posted in: Cikkek | 0

    Májusban találkozott a szuper csapat, s akkor megígértük, hogy az az alkalom egy egészen különleges folytatást készít elő; Bocsi Viki, az egészséget óvó, személyre szabott táplálkozás gyakorlati tanácsadójának kedves társaságában, az Ő felvezetésével egyetlen estén, egy színpadon, egy-egy … Continued

Free Food Expo

posted in: Cikkek | 0

Bartha Ákos előadása október 13-án (pénteken) a nagy médiafigyelemmel követett Free Food Expo-n. 1. előadás: Ételintolerancia-panelek (IgG) eredményeinek összehasonlítása speciális (biomedikális) székletvizsgálatok és kapcsolódó terápiás célú étrendek (pl. alacsony FODMAP-étrend) fényében 2. előadás: Élsport-teljesítménynövelés-genetikai ételintoleranciák?! “Előadásom célja, hogy kapcsolódási pontokat … Continued

A zsírok és szénhidrátok fogyasztásának hatásairól

posted in: Cikkek | 0

Egy hatalmas jelentőségű publikáció az elmúlt hetekből, melynek hatására változnia kell a közegészségügyi oktatás kapcsolódó részeinek is: 5 kontinens, 18 országában átfogó vizsgálatot végeztek a zsírok és szénhidrátok fogyasztásának hatásait mérve szív- és érrendszeri betegségek és az elhalálozás összefüggésében. A … Continued

1 2 3 4 5 6 7 30