Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Teljes értékű étrendben elegendő kálium lehet, azonban egy nagy, 2004-es tanulmány szerint a napi min. 4700 mg káliumbevitelt nem mindenki éri el. Úgy tűnik, hogy 4500-5000 mg kálium elfogyasztása naponta elegendő minden ismert előny eléréséhez, kivéve például a fent említett eseteket. A káliumbevitel átmeneti növelésre számtalanszor javaslunk szárított paradicsomot (krónikus ízületi gyulladásban és ALS-ben NEM), mely most (és ez itt nem a reklám helye) korrekt ár-érték arányban és nagyon jó minőségben fellelhető a Lidl-ben… Érdemes belőle betárazni, mi is megtettük… és meg is kóstoltuk, nagyon finom! Emellett a mindennapok során érdemes előtérben tartani más, káliumban gazdag növényeket: édesburgonya, avokádó, makadámdió, banán, spenót, alga-lapok és esetleg a hagyományos krumpli vagy 70-90%-os étcsokoládék is.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!