Erős szövetség

posted in: Cikkek | 0

Nehéz lenne három szebben összeillő, egymást a munkájával jobban kiegészítő embert találni, de nem is próbálkozunk vele. 🙂 Mellettük, mögöttük dolgozó munkatársaikként az ötlet felvetésének pillanatától izgatottan készültünk, és múlt csütörtökön egyszer csak ott ültünk Velük:

Bocsi Viki, Bartha Ákos és Szabó Gál Bence

egy vidám, pezsgő hangulatú asztalnál, ahol mindannyian éreztük, ezzel a találkozással hagyomány születik, és az alkotás határtalan lehetőségei nyílnak.

Bocsi Viki az egészséget óvó, személyre szabott táplálkozás gyakorlati tanácsadója; Bartha Ákos, e téma átfogó, tudományos szakértője; és Szabó Gál Bence, a fiatal kora ellenére már most legendaként tisztelt étrendkiegészítő-termékfejlesztő más-más utakon, de egymás felé eddig is figyelemmel, elismeréssel, eseti együttműködésekkel, s ami a legfontosabb, egyazon irányba haladtak.

Ez a hármas találkozás csak az intro volt, de figyeljetek, mert az előadás csak most jön!

Ez az erős szövetség még többet tehet azért, hogy a Családotok és a saját egészségetek iránt felelős emberekként a Számotokra fontos valamennyi információhoz kényelmesen hozzájussatok, s érjétek el a Benneteket leginkább segítő, leghatékonyabb megoldásokat.

Nekünk az egész olyan volt, mint amikor a napfény az esőcseppekkel találkozik: csak egy szivárványt láttunk 🙂 Az persze csak egy tünemény, de a miénk marad, odaragasztottuk az égbolthoz!

Please follow and like us: