Carmenta előadás

posted in: Cikkek | 0

 

View this email in your browser

ALTERNATÍV, TERMÉSZETES HUMÁNREPRODUKCIÓS PROGRAM

ONLINE-ÉLŐ KÖZVETÍTÉSSEL IS!

AVAGY SPECIÁLIS TÁPLÁLKOZÁSI ÉS KAPCSOLÓDÓ ÉTRENDKIEGÉSZÍTÉSI PROGRAM, MELYEKKEL A GYERMEKVÁLLALÁSI CÉLOK ÁTFOGÓAN TÁMOGATHATÓAK KOMPLEX KIHÍVÁSOK ESETÉBEN IS.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁCIÓ >>

TÉMÁINK AZ ESTE FOLYAMÁN

— Terhességre felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).

— Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin?!).

+ Új, részletesebb kiegészítés: hozzátáplálás kérdései (hypoallergén étrend és BLW-igény szerinti hozzátáplálás)

— Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció, Lipid-terápia).
Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteron, stb.); Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, stressztengely hormonjai – mellékvesék, hyperprolaktinémia).

— Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HLA-tengely) működési zavarai; inzulin-rezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S; emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, stb.

“Egy meddőségi központban a konzultációnk során az orvos azt mondta, hogy 1% esélyünk van, hogy természetesen ez sikerülhessen. Ezért is próbáltam megkeresni minden természetes utat, hogy mégis hátha van más lehetőségünk is. És hát szerencsére ez igazolódott is a segítségetekkel! Tudtam, hogy a legfontosabb az lenne, hogy a táplálkozásommal kezdjek el komolyabban foglalkozni.
Mindig is próbáltam “egészségesen” étkezni, de ez a rendszer a korábbiakhoz nem volt hasonlítható. Az első konzultációhoz képest 3 hónapon belül ki is derült, hogy a babánk megfogant. Nagyon nagy volt az örömünk. Ezután próbáltam továbbra is figyelni az étkezésemre. Ákostól is kaptam pár tanácsot, hogy mire figyeljek majd oda ebben az időszakban. Most már egészen közel vagyunk a születés pillanatához, és kijelenthetem, hogy nekem segítség volt végig az étkezésemben az útmutatás.
Korábban a cukor eredményem nem volt jó, de most a 24. hetes terheléses cukrom is jó értéket mutatott. És szerencsére kilóban is nagyon jól állok így a 9. hónapban is, meg is dicsér mindig az orvosom.
Tehát SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI, hogy ez a rendszer van, és nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket!” – G. Enikő